Cebu Filippijnen Cursus Basisexamen Inburgering 

Eén van de eisen om een MVV te krijgen is dat je partner het Basisexamen Inburgering haalt. We bieden een cursus aan specifiek voor dit examen. Onze Nederlandse docent heeft jarenlange ervaring en is in het bezit van een lesbevoegdheid. Zij heeft in Nederland honderden cursisten uit de hele wereld opgeleid voor diverse inburgeringsexamens.

 

Waarom inburgeren bij Euro Language Center?

 

Euro Language Center geeft 100% slaaggarantie! Mocht je partner het Basisexamen Inburgering niet halen, dan kan zij/hij gratis met een nieuwe cursus meedoen. Voorwaarde is wel 95% aanwezigheid.

 

Euro Language Center biedt uniek concept aan!

 

Bij Euro Language Center volgt je partner een efficiënte cursus van 60 uur voor €300. Mocht je partner daarna niet meteen examen doen of nog onzeker zijn, dan raden wij je partner aan om gebruik te maken van ons computerprogramma. Dit programma traint alle vaardigheden van het basisexamen en onze studenten kunnen trainen zo vaak en zo lang als ze willen. Mocht je partner dit willen, dan betaal je €50 euro per week hiervoor en bij het gebruik van 4 weken, rekenen wij €165.

 

Waarin onderscheiden wij ons!

 

Wij stellen onze cursus samen op basis van de monitor basisexamen buitenland 2018. Hieruit blijkt dat de slagingspercentages heel goed zijn in de Filippijnen: Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNS) 99%, Lezen 93% en Spreken 85%. Vandaar dat wij in onze cursus focussen op spreken en daarna lezen.

 

Efficiënt en doelgericht

 

Voordat de cursus begint, mailen we je de websites door waar je partner KNS kan oefenen. Hiervoor heeft je partner geen docent nodig. Wel controleren wij haar/zijn kennis gedurende de cursus. Ons cursusmateriaal is zeer doelgericht en een belangrijk onderdeel van de cursus is examentraining. Je partner maakt ongeveer 2 uur per dag huiswerk.

 

12 uur gratis les

 

Nederlands oefenen hoeft niet alleen in de les maar kan ook informeel in een restaurant of tijdens karaoke. Daarom plannen we 4 avonden in de maand Nederlandse lessen buiten het schoollokaal. Drankjes en diner zijn voor eigen rekening. Je bent van harte uitgenodigd om te participeren.

 

 

 

Voor inschrijven of meer info kun je ons mailen op info@eurolanguagecenter.com

Print Print | Sitemap
© Euro Language Center-Cebu